UN ANY MÉS TORNEM A TENIR PROBLEMES AMB LA CLIMATITZACIÓ DEL PAVELLÓ NORD DE MUNDET

   

02.08.2018 

UN ANY MÉS TORNEM A TENIR PROBLEMES AMB LA CLIMATITZACIÓ DEL PAVELLÓ NORD DE MUNDET

El personal del Pavelló Nord està patint les conseqüències dels problemes de climatització en determinades unitats. En alguns moments del dia, les temperatures s’han situat molt per sobre del que la normativa estableix per l’activitat que es desenvolupa al Pavelló Nord (veure requadre).

 

Des de fa diversos anys, CCOO hem exigit solucions a la manca d’una climatització adequada a determinades unitats del pavelló Nord. 

Tot i les nostres reclamacions i  queixes, les solucions que s’han donat i/o s’estan donant són absolutament insuficients.

 

En qualsevol cas, dir-vos que, a més d’altres mesures que prendrem en breu, continuarem en contacte amb l’Oficina de Prevenció de Riscos Laborals (l’OPRL) exigint l’adopció de mesures efectives per mantenir la temperatura dins de la norma.

 

CCOO exigim:

  • Exigim reforçar les unitats afectades amb més equips portàtils de refrigeració (lloguer o propis) i no amb ventiladors (que no serveixen per res)
  • Cal informar de manera adequada als treballadors/es del Pavelló Nord:
  • Sobre les mesures de prevenció que s’han de realitzar front aquesta situació (descans, hidratació, vestimenta, etc…..)
  • Reorganitzar les tasques que suposen més esforços.
  • Recomanar a tot el personal que s’adreci al dispensari mèdic laboral per a ser atesos en cas de qualsevol alteració de tipus mèdic, recomanant indisposicions per problemes de salut com a conseqüència de treballar a una temperatura elevada. Tenint en compte el personal especialment sensible per problemes de salut (problemes respiratoris, oculars, etc….)

 

Recordem que aquesta situació no només la pateix el personal sinó també els usuaris i usuàries.

 

No creiem que sigui acceptable si el que volem oferir a la ciutadania és un servei públic de qualitat.

 

Ja n’hi ha prou!!

 

 

Durant el mes d’agost, l’atenció sindical i de prevenció de CCOO DiBa es farà mitjançant els següents companys i companyes:

 

 

 

Horari d’atenció CCOO DIBA:

CARRER MALLORCA, 244, 2on 3a

DE DILLUNS A DIVENDRES DE 8:30 A 16:30   (FORA D’AQUEST HORARI AMB CITA PRÈVIA)

 Contacta’ns per telèfon 934 022 985 o correu: ccoo@diba.cat

 

Resultado de imagen de twitter    Imagen relacionadaResultado de imagen de facebookResultado de imagen de youtubeResultado de imagen de whatsapp

 

 

 

 

 

 

 

 

Tota la informació de com afiliar-se a CCOO Catalunya i forlmulari d'alta o baxia.