RESUM MESA NEGOCIACIÓ 25/05/2017

 

Secció Sindical de la Diputació de Barcelona de la Federació Sindical de Catalunya

Secció Sindical de la Diputació de Barcelona

 

Carrera Professional-Millores Socials-Prevenció Incendis-Jornada Estiu

RESUM DE LA MESA GENERAL DE NEGOCIACIÓ

-25 MAIG DE 2017-

 

Calendari de sessions per a aquest segon trimestre 2017:

27 D’ABRIL

 • PAMO i convocatòries extraordinàries
 • Proposta sobre Carrera Professional

11 DE MAIG

 • Revisió dels articles 38 i 43 de l’Acord vigent
 • Revisió funcions assignades llocs vinculats a la prevenció d’incendis
 • Jornada d’estiu
 • Carrera professional

25 DE MAIG

 • Adequació àmbit subjectiu millores socials
 • Revisió dels articles 38 i 43 de l’Acord vigent
 • Fitxes funcions llocs vinculats a prevenció d’incendis
 • Jornada d’estiu
 • Carrera professional 

8 DE JUNY

22 DE JUNY

 

 MILLORES SOCIALS 2017

S’ha consensuat modificar l’acord de Millores Socials per incorporar dins de l’àmbit d’aplicació al personal interí (tal com estableix el punt setè de l’acord del 8 de juliol de 2016 signat entre d’altres per a CCOO):

http://intradiba.diba.cat/documents/28776273/0/Acord+personal+interi+Pla+estabilitat/8b54cf92-9808-458b-9fb1-76f8158e5923

La part social hem aprofitat per fer una proposta sindical conjunta per a modificar aquest acord en altres aspectes. Així, volem que consti a l’acord un sistema de càlcul per a que els 710.000 € s’esgotin cada any. A més d’incloure més àmbits per a justificar despesa.

 

PROPOSTA SOBRE CARRERA PROFESSIONAL

Aquest tema només va ser tractat de 13:45 a 14:00. Si recordeu, a la primera Mesa on es va tractar el tema carrera, la corporació ens va presentar en un PowerPoint (8 diapositives) les línies generals de la seva proposta de carrera professional horitzontal (CPH).

En aquesta segona reunió, ens han confirmat que la nova carrera no permetrà consolidar grau personal. És important recordar com es consolida el grau personal? à

https://intradiba2.diba.cat/web/administracio-rrhh/grau-personal

Enlloc de percebre la “diferència de grau” es cobraria un complement retributiu que, a la reunió, ens van concretar, tot i no donar-nos cap documentació.

Divendres passat, CCOO ens vam posar en contacte amb la DSRH per a que ens enviïn la informació tractada a més d’altra que ens permeti conèixer tot els detalls de la seva proposta.

Des del 2012, no tenim carrera professional perquè amb l’excusa de la “crisi” ens la van suspendre. Ara, el que ens proposen és un altre model de carrera. Estem disposats a escoltar el que ens volen oferir. Seiem a la Mesa de Negociació amb voluntat de treballar de manera constructiva. Però el que no volem és que aquesta negociació es faci eterna. Per la qual cosa, instem a les representants de la corporació a que posin sobre la taula totes les seves cartes i que ho facin d’una sola vegada i sense dilacions innecessàries.

A l’enquesta sindical que vam enviar a tot el personal l’any 2016, aquest va ser el primer tema d’interès pel personal. Que ho tingui en compte la corporació: aquest tema és urgent assolir i quan abans millor! #VullLaMevaCarrera

 

REVISIÓ FUNCIONS ASSIGNADES LLOCS VINCULATS A LA PREVENCIÓ D’INCENDIS

La corporació ja ens ha fet arribar la seva proposta. Ja estem treballant les modificacions proposades amb el col·lectiu.

Recordeu que, aquest dijous hem convocat una assemblea intercentres a Granollers per tractar aquest i altres temes (veieu convocatòria al document adjunt).

 

JORNADA D’ESTIU

De les propostes presentades per CCOO, acceptarien modificar les actuals franges vigents per períodes setmanals.

 

REVISIÓ DELS ARTICLES 38 I 43 DE L’ACORD VIGENT

Es va enviar una proposta de modificació dels articles del nostre acord marc relacionats amb la pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil i patrimonial. Ara la corporació ens ha fet un retorn que analitzarem.

Amb el nou redactat es pretén donar les màximes cobertures i garanties per part de la Corporació atots els seus treballadors en el desenvolupament de les seves tasques i responsabilitats.

 

 

 

*  *  *  *  *

Estem decidits a continuar lluitant !

Tota la informació de com afiliar-se a CCOO Catalunya i forlmulari d'alta o baxia.

logo-peu

Formulari d’alta, baixa o modificació de les dades personals o
contacta’ns a través del telèfon 934 022 985 o correu: ccoo@diba.cat