BORSA EXTRAORDINÀRIA DEL PERSONAL AUXILIAR GERIATRIA I D’EDUCADORS

 

Secció Sindical de la Diputació de Barcelona de la Federació Sindical de Catalunya

Secció Sindical de la Diputació de Barcelona

 

BORSA EXTRAORDINÀRIA DEL PERSONAL AUXILIAR GERIATRIA I D’EDUCADORS

LA CONCENTRACIÓ DEL PERSONAL DE RESPIR ACABA AMB UNA REUNIÓ AMB LA GERÈNCIA DE SERVEIS RESIDENCIALS D’ESTADES TEMPORALS I RESPIR

En primer lloc, volem felicitar al personal de Mundet per l’important suport donat a la convocatòria.  

Reunits a la porta del pavelló Nord hem expressat que: 

  • No entenem perquè s’ha de realitzar una nova convocatòria quan la corporació ja ha expressat la seva voluntat d’obrir un nou procés el pròxim any 2018.
  • Que en qualsevol cas, s’obri un procés extraordinari per incloure als que no estiguin en l’actual borsa i no han passat cap procés selectiu.
  • El moment escollit és del tot inoportú tenint en compte que ja estem en el període vacacional. Per què la manca de planificació i anticipació ha de repercutir ara a tot el personal?

Posteriorment a la concentració, els sindicats convocants ens hem reunit amb la gerència. Aquesta ens ha confirmat que ja tenen planificades totes les substitucions de l’estiu. Per tant, amb més raó encara, ens preguntem: quin sentit té convocar al mes de juliol unes noves borses?

La gerència ens va voler deixar clar que no els hi correspon a ells decidir quan es convoca un nou procés sinó a la DSRH.  

En qualsevol cas, s’hauria de donar més celeritat a altres processos com per exemple la borsa de metge/essa o d’infermer/a, a que s’està esperant per tirar-los endavant? No estem parlant que es faci ara, però si volem deixar clar que per una banda es vol tirar endavant nous processos en ple estiu i per una altra banda es tenen paralitzades des de fa mesos altres borses que també ens consta que són molt necessàries. Algú entén alguna cosa?  

Esperem que s’escolti al personal i no s’obri un procés extraordinari en aquests moments. 

 

*  *  *  *  *

Estem decidits a continuar lluitant !

Tota la informació de com afiliar-se a CCOO Catalunya i forlmulari d'alta o baxia.

logo-peu

Formulari d’alta, baixa o modificació de les dades personals o
contacta’ns a través del telèfon 934 022 985 o correu: ccoo@diba.cat