ASSEMBLEA GENERAL DE TREBALLADORS I TREBALLADORES

 

Secció Sindical de la Diputació de Barcelona de la Federació Sindical de Catalunya

Secció Sindical de la Diputació de Barcelona

ASSEMBLEA GENERAL DE TREBALLADORS I TREBALLADORES 

Les Seccions Sindicals de CCOO i de la CGT fem una crida a tothom a participar a l’ASSEMBLEA GENERAL DE TREBALLADORS I TREBALLADORES convocada per al proper dimarts 19 de setembre al Recinte de l’Escola Industrial (Edifici 25, Aula S7).

Hi podeu assistir en qualsevol dels dos torns que s’ha establert per a la mateixa: Matí (12.30h a 14.30h) o tarda (15.30h a 17.00h).

Així mateix, convidem a la representació d’UGT a assistir a l’Assemblea, si així ho desitja, per a exposar també la seva postura en relació al tema que se sotmetrà a decisió dels treballadors i treballadores.

L’objecte de l’assemblea és d’una banda explicar la situació sobrevinguda després dels l’Informes de la Sindicatura de Comptes i d’Intervenció, i per una altra banda sotmetre a consideració de la plantilla un pla de mobilitzacions immediat per a fer front a la pretensió de la Diba en relació a suspendre els nostres drets i condicions de treball.

Considerem que tot plegat no és sinó la culminació del model de relacions laborals autoritari que ja fa temps que es vol imposar a la Diputació, i que ha arribat l’hora de començar a dir prou.

La vostra assistència és molt important. Recordeu que l’Assemblea és autoritzada i que podeu justificar la vostra presència fent un full d’incidències, amb el codi 0562 (Gestions per compte del Servei).

Seccions Sindicals de CCOO i de la CGT a la Diputació de Barcelona.

 *  *  *  *  *

Estem decidits a continuar lluitant !

Tota la informació de com afiliar-se a CCOO Catalunya i forlmulari d'alta o baxia.

logo-peu

Formulari d’alta, baixa o modificació de les dades personals o
contacta’ns a través del telèfon 934 022 985 o correu: ccoo@diba.cat