ACORDS ASSEMBLEA 19 DE SETEMBRE 2017

 

Secció Sindical de la Diputació de Barcelona de la Federació Sindical de Catalunya

Secció Sindical de la Diputació de Barcelona

 

 ACORDS PRESOS A L’ASSEMBLEA GENERAL DE TREBALLADORS I TREBALLADORES DE LA DIPUTACIÓ CELEBRADA AHIR A URGELL

-20 SETEMBRE DE 2017-

Us informem que a l’Assemblea General realitzada ahir al Recinte de l’Escola Industrial es van adoptar de forma col·lectiva DOS acords:

Primer:

Mandatar als sindicats convocants d’aquesta Assemblea a tirar endavant de forma immediata un CALENDARI DE MOBILITZACIONS CONJUNTES adreçat a fer desistir la Diputació de suspendre els nostres drets i a garantir que els articles de l’Acord marc i del Conveni posats en qüestió quedin assegurats.

Aquest acord es va prendre pràcticament per unanimitat dels i les assistents als dos torns de l’Assemblea (només amb dues abstencions al de la tarda).

Segon:

Mandatar els sindicats convocants d’aquesta Assemblea a convocar una o diverses JORNADES DE VAGA en el cas que la Diputació porti al ple de forma unilateral la suspensió d’articles de l’Acord Marc i el Conveni sense que hi hagi hagut un acord previ en Mesa de Negociació per a assegurar els drets regulats en els mateixos.

Aquest acord es va prendre per una àmplia majoria dels i les assistents (un 64,5% de vots a favor d’aquesta proposta, sumant els vots del matí i la tarda).

Per tant, tenim un mandat d’Assemblea, i el compromís de les nostres Seccions Sindicals de tirar-lo endavant.

Volem donar les gràcies i felicitar als companys i companyes per la seva assistència massiva, participació a la mateixa i per la implicació demostrada en la presa de decisions col·lectiva. Només la unitat de la plantilla, la unitat de les treballadores i treballadors en lluita, podrà fer que la defensa dels nostres drets i condicions de treball sigui efectiva, davant la pretensió de la Diputació de retallar-los saltant per sobre del dret a la negociació col·lectiva.

Assemblea 19-09-2017

Assemblea 19-09-2017 en el moment de la votació.

És hora, doncs, de mobilitzar-se. Fem una crida al suport mutu, a la solidaritat i a restar atents a les convocatòries que es facin durant els propers dies i setmanes, i a secundar-les de forma massiva.

Aprofitem per fer-vos saber que la Diputació ens ha convocat el divendres vinent a una nova reunió de Mesa General de Negociació per a tractar el tema. Us informarem puntualment de qualsevol novetat.

Seccions Sindicals de CCOO i de la CGT a la Diputació de Barcelona

20 de setembre de 2017

*  *  *  *  *

Estem decidits a continuar lluitant !

Tota la informació de com afiliar-se a CCOO Catalunya i forlmulari d'alta o baxia.

logo-peu

Formulari d’alta, baixa o modificació de les dades personals o
contacta’ns a través del telèfon 934 022 985 o correu: ccoo@diba.cat